We Already Have 300 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
1 tærte
Opskrift på tærte med æbler, pærer, marcipan og nougat.

Ingredienser

  • Mørdej:
  • 50g hvedemel
  • 40g smør
  • 18g flormelis
  • Marcipanmasse:
  • 100g marcipan
  • 40g sukker
  • 1 æg
  • Fyld:
  • 3 pærer
  • 2 æbler, røde
  • 4 skiver nougat (kan undlades)

Mørdej til tærte:
Bland alle ingredienserne hurtigt sammen og kom mørdejen i køleskabet i 1½ time.

Marcipanmasse:
Det hele æltes sammen og stilles i køleskabet til det skal benyttes.

Fyld:
Skræl æbler og pære. Fjern kernehus og skær dem i tynde både.

Samling af tærten:
Rul mørdejen ud så den passer til din tærteform. Dejen skal gå helt op af siderne.
Smør marcipanmassen ud i bunden, brug evt. fingrene. Kom stykker af nougat ovenpå.
Kom skiver af pærer i bunden og slut af med æblebådene.
Kom tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader, alm. ovn i ca. 45 min.
Server tærten med cremefraiche. Du kan også servere den med flødeskum, men personligt syntes jeg cremefraiche er bedst, da tærten i forvejen er sød.

Æble-pære tærte med marcipan og nougat

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman