We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
8 pers.
Får du gæster til kaffen eller har du brug for en hurtig, nem og lækker dessert? Så finder du her opskriften på æblekage med smuldredej og kold vanilje creme fraiche.

Ingredienser

  • 1,5 kg æbler
  • 200g sukker
  • 2 spsk kanel, stødt
  • 250g smør
  • 250g hvedemel
  • Vanilje creme fraiche:
  • ½-1 st bæger creme fraiche 18%
  • vaniljesukker, efter smag
  1. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft / 200 grader alm. ovn.
  2. Skræl og fjern kernehuset i æblerne. Skær dem i både. 
  3. Læg æblerne i et ildfast fad. Drys med 100 g sukker og kanel.
  4. Bland smør, mel og 100 g sukker godt sammen. Smuldrer det hen over æblerne. Der må gerne være top på, da æblerne synker sammen når de bliver varme.
  5. Bag æblekagen i ovnen i ca. 30-40 min., eller indtil dejen er gylden.
  6. Lad æblekagen køle lidt af.
  7. Server æblekagen lun eller kold med kold creme fraiche, blandet med vaniljesukker.

Æblekage med smuldredej og kold vanilje creme fraiche

Æblekage med smuldredej og kold vanilje creme fraiche

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman