We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4-6 pers.
15 min.
Opskrift på en god, fyldig og cremet aspargessuppe, som er både nem og hurtig at lave.

Ingredienser

  • 25g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 ds aspargessnitter
  • 2 spsk hønsefond
  • 3 dl piskefløde
  • salt & peber
  1. Kom aspargessnitterne i en si med en skål under til afdrypning (vandet herfra skal du bruge om lidt).
  2. Smelt smørret i en gryde og pisk melet heri.
  3. Tilsæt aspargesvand og hønsefond og lad suppen koge i nogle minutter til den er tyk.
  4. Hæld piskefløden i og lad suppen koge op. Tilsæt aspargessnitterne.
  5. Smag suppen til med salt og peber og server den straks med et par skiver groft flutes.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman