We Already Have 304 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
5 pers.
Opskrift på brunkål med mør flæsk.

Ingredienser

  • 50g smør
  • 100g sukker
  • 1 hvidkålshoved
  • 1 løg
  • 1 st gulerod
  • 2½ spsk salt, groft
  • 1 spsk peber, kværnet, sort
  • 1-2 pk flæsk i skiver
  • 2,5 dl vand, koldt
  1. Sukker og smør brunes i en stor gryde ved svag varme
  2. Snit kålen fint, skræl guleroden og skær løget i tern.
  3. Kom det hele op i det karamelliserede sukker. Tilsæt flæsk, salt og peber.
  4. Rør det hele godt sammen og tilsæt vand. Lad retten småsimre under låg i ca. 1½ time.
  5. Smag brunkålen til.
  6. Server retten med rugbrød smurt med smør eller sennep.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman