We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 stk.
Opskrift på mættende burger- og sandwich boller, som både er glutenfri og FODMAP-venlige.

Ingredienser

  • 1 dl vand, lunkent
  • 25g gær
  • 15g fiber HUSK (den gule)
  • 1 tsk koriander, stødt
  • 2 tsk basilikum, tørret
  • 1½ tsk salt, groft
  • 1 æg
  • 50g hirseflager
  • 250g fuldkornsrismel
  • 100g rismel
  • 1 tsk ahornsirup
  • ½ dl ekstra jomfru olivenolie
  • 3 spsk maizana
  • Pensling:
  • 1 æg, sammenpisket
  • Drys:
  • sesam- og hørfrø
  1. Kom lunkent vand i skålen til din røremaskine. Udrør gæren heri.
  2. Kom herefter salt og feber husk heri. Rør rundt så det ikke klumper.
  3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør dejen hurtigt sammen på røremaskine. Dejen skal være blød.
  4. Form 4 lige store boller af dejen og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Lad dem hvile i 40 minutter tildækket.
  6. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med frø.
  7. Bages midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 35-40 minutter.
  8. Lad dem køle af på en rist.

 

TIP!
Bollerne kan holde sig i cirka 2 dage i tætlukket frysepose eller kan fryses til senere brug.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman