We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2-3 pers.
Hjemmelavet calzone er lige så godt, hvis ikke bedre, end dem man kan købe på grillbarer – også er det nemt at lave. Her er et af mine bud på calzone, som jeg, men også min store dreng bedst kan lide den.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 1 pk skinke i strimler
  • 2 håndfulde rejer
  • ½ ds asparges i stykker
  • 150g revet ost
  • salt & peber
  1. Start med at rulle pizzadejen ud på et melet bord med en kagerulle, ca. 30 cm. i diameter.
  2. Læg nu først skinke, så asparges, rejser og revet ost på den ene halvdel af dejen. Krydre med salt og peber.
  3. Fold nu forsigtigt dejen over fyldet og luk sammen, ved at rulle kanten hele vejen med fingrene. (se billede)
  4. Bages midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn til dejen er gyldenbrun.
  5. Kan evt. serveres med salat.

Calzone med skinke, rejer, asparges og ost

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman