We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2 pers.
Opskrift på saftig entrecote bøf med bagt kartoffel og blandet salat. FODMAP venlig.

Ingredienser

  • 2 entrecote bøffer
  • 50g smør
  • olie
  • salt & peber
  • 2 spsk forårsløg (kun det grønne)
  • 2 bagekartofler
  • smør
  • Blandet salat:
  • salat, grøn
  • rucola
  • ½ sgurk, i tern
  • 1 snackpeber, rød, i tern
  • feta ost, i tern
  • olivenolie
  • salt & peber

Skyl bagekartoflerne, dup dem af for væske med køkkenrulle og sæt dem på en tallerken i mikroovn i 15-20 minutter, eller i forvarmet ovn ved 200 grader i 45-60 minutter.

Entrecote bøffer:
Lad bøfferne stå ude ved stuetemperatur 1 time før tilberedning.
Smør entrecote bøfferne ind i lidt olie og steg dem hurtigt på en rygende varm pande (som kan tåle ovn) på begge sider til de har stegeskorpe.
Tilsæt 50 g smør, forårsløg og sæt bøfferne i ovnen ved 170 grader, alm ovn i ca 5-6 minutter til du opnår den bøf du ønsker;
rare 45 grader
medium 55 grader
welldone 65 grader

Lad bøffferne hvile i 5 minutter før servering. Drys med groft salt og peber.

Blandet salat:
Skyl salaten og grøntsagerne. Skær det hele ud og bland det sammen i en skål med lidt olivenolie, salt og peber.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman