We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
6-7 pers.
Smagfuld lasagne med kyllingefars og grøntsager (FODMAP-venlig).

Ingredienser

  • Stegning: smør
  • 3 st gulerødder, groftrevet
  • 3 forårsløg, kun det grønne
  • 1 st chili, rød, u. kerner
  • 1 dl basilikum, frisk, finthakket
  • 900g kyllingekød, hakket
  • 2 tsk salt, groft
  • peber, sort, kværnet
  • 2 tsk røget paprika, stødt
  • 1000g purerede tomater (kan købes i bl.a. Spar)
  • 1 spsk kyllingefond
  • 1½ dl vand, koldt
  • 300g hytteost (fodmap: max 35 g pr. portion)
  • ca. 13 lasagneplader, glutenfri
  • 250g mozzarella ost, revet
  1. Smelt smør i en stor gryde og kom de friske grøntsager heri. Ca. 3-5 minutter.
  2. Kom det hakkede kyllingekød i gryden og steg til det er gennemstegt.
  3. Tilsæt krydderier, fond, vand og purerede tomater. Lad det simre i 10 minutter.
  4. Kom et lag tomatsovs i et stort ildfast fad. Herefter 150 g hytteost som blandes i sovsen med en ske. Afslut med et lag lasagneplader.
    Gentag processen 2 gange.
  5. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader, alm. ovn. i 10 minutter.
  6. Drys revet ost over lasagnen og stil fadet tilbage i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  7. Lad lasagnen trække i 5 minutter før servering.

Familie Lasagne med kylling (FODMAP-venlig)

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman