We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
6 pers.
Der er ingen grænser for hvad man kan putte på en pizza. I bund og grund kan man benytte de ingredienser man har til rådighed som jeg har gjort på denne opskrift; fyld 1 er stærk, som min kæreste kan lide det, fyld 2 er medium stærk, som jeg kan lide det og fyld 3 er mild, så vores børn kan spise det.

Ingredienser

  • Tomatsovs:
  • 1 ds tomater, hakkede
  • 1 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • ½ tsk basilikum
  • ½ tsk chili flager
  • 2 fed hvidløg, presset
  • ½ tsk oregano
  • Fyld:
  • 1 ps ost, revet
  • 250g kylling i stykker
  • 1 pk skinke i strimer
  • 100g rejer
  • 1 pk bacon i strimler
  • jalapeños
  • 1 rød snack peber
  • ca. 18 stk cocktailpølser
  • salt & peber
  • chili flager

Start med at lave pizzadejen. Når pizzadejen er færdig med at hæve, slås dejen ned og vendes ud på et melet bord.
Rul pizzadejen ud med en kagerulle så den får samme størrelse som bradepande.
Stil bunden i ovnen i ca. 5 min. Start nu med at ligge tomatsovs over hele bunden, samt revet ost.

  • Fyld 1: kylling, chili flager, bacon, rød peber, jalapeños, salt og peber
  • Fyld 2: kylling, bacon, cocktailpølser, salt og peber
  • Fyld 3: skinke og rejer

Slut af med revet ost
Sæt pizzaen i ovnen ved 200 grader, alm. ovn indtil osten er smeltet og let gyldenbrun.
Server evt. med chili i olie, hvidløg, salt og peber i olie, salat og dressing.

 

 

TIP!
Der kan evt. laves dobbelt potion, da pizzaen kan fryses og genopvarmes i ovn eller mikroovn.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman