We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
3-4 pers.
Opskrift på velsmagende Low FODMAP farsbrød.

Ingredienser

  • 500g kalv og flæsk, hakket
  • 1 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • 1 lille bundt persille, hakket
  • 2 spsk purløg, hakket
  • 2 pk bacon i skiver
  • 6 skiver ost
  • 1 æg
  • 1 håndfuld havregryn, glutenfri
  1. Bland det hakkede kød sammen med salt, peber, persille, purløg, æg og havregryn.
  2. Kom et stykke bagepapir på et bord og kom farsblandingen ovenpå. Pres farsen ud til en aflang firekant og kom skiver af ost ovenpå.
  3. Rul forsigtigt farsen sammen om osten til en roulade.
  4. Kom skiver af bacon rundt om farsen og vend lukningen nedad.
  5. Læg bagepapir og farsbrød i et ovnfast fad.
  6. Stil fadet med farsbrødet i ovnen ved 225 grader, alm. ovn i 15 minutter. Skrue herefter ned til 200 grader og steg videre i 30 minutter.

Server farsbrødet i skiver med nye kartofler og grønne bønner (FODMAP: max 120g) der har været en tur på panden i lidt oliven- og hvidløgsolie, (ingen hvidløgsstykker, kun olien) drysset med groft salt.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman