Opskrift på velsmagende Low FODMAP farsbrød.
Ingredienser
- 500g kalv og flæsk, hakket
- 1 tsk salt, groft
- ½ tsk peber, kværnet, sort
- 1 lille bundt persille, hakket
- 2 spsk purløg, hakket
- 2 pk bacon i skiver
- 6 skiver ost
- 1 æg
- 1 håndfuld havregryn, glutenfri
- Bland det hakkede kød sammen med salt, peber, persille, purløg, æg og havregryn.
- Kom et stykke bagepapir på et bord og kom farsblandingen ovenpå. Pres farsen ud til en aflang firekant og kom skiver af ost ovenpå.
- Rul forsigtigt farsen sammen om osten til en roulade.
- Kom skiver af bacon rundt om farsen og vend lukningen nedad.
- Læg bagepapir og farsbrød i et ovnfast fad.
- Stil fadet med farsbrødet i ovnen ved 225 grader, alm. ovn i 15 minutter. Skrue herefter ned til 200 grader og steg videre i 30 minutter.
Server farsbrødet i skiver med nye kartofler og grønne bønner (FODMAP: max 120g) der har været en tur på panden i lidt oliven- og hvidløgsolie, (ingen hvidløgsstykker, kun olien) drysset med groft salt.