We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
1-2 pers.

Ingredienser

  • OKSEKØDBUND:
  • 285g oksekød, hakket 8-10%
  • 20g forårsløg, den grønne del
  • 1 æg
  • ½ tsk havsalt, Maldon flagesalt
  • ½-1 tsk peber, sort, kværnet
  • ½ tsk chiliflakes
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 1 tsk bornholmersennep
  • 10g havregryn, finvalsede, glutenfri
  • PIZZATOPPING:
  • 200g snackpeber, rød, i strimler
  • 100g gulerod, revet med en kartoffelskralder
  • 10-20g chili, frisk, rød m/kerner, finthakket
  • 1 tsk oregano, tørret
  • 5g forårsløg, den grønne del, finthakket
  • 40g Hüttenschinken, håndsaltet og lufttørret
  • 40g pureret tomater på glas
  • 75g fedtfattig ost, revet

Fedtfattig pizza med oksekødbund og grøn topping
Opskrift på fedtfattig low FODMAP venlig pizza, lavet på oksekødbund med skinke og grøn topping.

En pizza der kan spises med god samvittighed, hvis du vel og mærke kun spiser den halve. Idé til manden der træner hårdt, for at opbygge muskler. Indeholder både grøntsager, protein og fiber. Ca. 992 kcal.


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Bland alle ingredienserne godt sammen til oksekødbunden og spred kødet ud på en bageplade, beklædt med bagepapir, så den er rund.Pizzabund af hakket oksekød
  3. Skyl og klargør grøntsagerne.
  4. Kom pizzabunden i ovnen i 5-7 min. (kødet skal kun lige være brunt)
  5. Kom snackpeber på en tør pande. Når de bliver lidt bløde, tilsættes de revne gulerødder, chili, forårsløg og oregano.
  6. Giv samtidig skinkeskiverne en hurtig tur på en tør pande, uden at de tager farve.
  7. Kom pureret tomat på oksekødbunden, efterfulgt af halvdelen af osten, grøntsagblandingen, den resterende ost og slut af med skinkeskiverne på toppen.
  8. Kom pizzaen i oven i 5 min. til osten er smeltet.
  9. Drys evt. med frisk chili eller forårsløg.

Bedøm opskift

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman