We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Opskrift på fiskefrikadeller med hvidløg og persille og kold remouladesauce.

Ingredienser

  • Fiskefrikadeller:
  • 500g finthakket torskefars (bedst fra fiskehandleren)
  • 1 æg
  • 10g bredbladet persille (vægt uden stilk)
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 dl mælk, skummet
  • 2 spsk hvedemel
  • 1½ tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, sort, kværnet
  • evt. lidt frisk citronsaft
  • Stegning: smør
  • Remouladesauce:
  • 3 dl A-38
  • 80g remoulade
  • ½-1 tsk karry, stødt
  • 1 citron, saften herfra
  • ½ tsk salt, groft
  • lidt peber, sort, kværnet
  • 1 kvart tsk sukker

Friskefrikadeller:
Rør farsen sejt med salt, tilsæt resten af ingredienserne.
Kom smør på en varm pande og form farsen med en spiseske til frikadeller. Dyp evt. skeen i et glas med vand imellem hver frikadelle, så farsen ikke sætter så fast.
Steg fiskefrikadellerne til de er gyldne og sprøde

Remouladesauce:
Rør A-38 og remoulade godt sammen. Tilsæt karry, citronsaft og sukker. Smag til med salt og peber.
Sæt saucen på køl inden servering.
Server de lune frikadeller sammen med den kolde remouladesauce og f.eks. nye kartofler og kogte gulerødder og broccoli.

Fiskefrikadeller med kold remouladesauce

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman