We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
1 kage
Opskrift på fragelite med jordbærflødeskum – En lækker og frisk dessert.

Ingredienser

  • Bunde:
  • 4 æggehvider
  • 100g usmuttede mandler
  • 2 spsk hvedemel
  • 175g flormelis
  • Creme:
  • 2,5 dl piskefløde
  • 4 spsk flormelis
  • 250g jordbær, friske, i skiver

Bunde:

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandel blandingen i de piskede æggehvider.
  3. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader, alm. ovn i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem køle af.

Creme:

  1. Pisk fløden til skum og pisk flormelissen i. Vend de skivede jordbær i.
  2. Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis eller et tyndt lag flødeskum og pynt med jordbær.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman