Lækker frisk pastasalat med karry – God som tilbehør til f.eks. grill, frikadeller eller nyd den alene.
Ingredienser
- 200g pastaskruer
- 125g agurk, i tern
- 400g blomkål, kogt
- 200g gulerod, revet
- 150g creme fraiche
- 150g mayonnaise
- 2 tsk alm karry, stødt
- 1 tsk salt, groft
- lidt peber, sort, kværnet
- Pynt:
- rød peber i strimler
- Kog pastaen som anvist på pakken.
- Bræk brocollien i små stykker og kog den til den er tilpas blød.
- Skær imens grøntsagerne ud.
- Når pastaen og brocollien er færdig, afkøles det. Kom herefter grøntsagerne heri.
- Mayonnaise tilsættes sammen med creme fraiche, og derefter tilsættes krydderierne.
- Stil den i køleskabet og spis den kold som tilbehør til f.eks. grill, frikadeller eller nyd den alene.