We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2 pers.
Lækker og sprød salat - god som tilbehør til flere retter.

Ingredienser

  • 1-2 hoveder julesalat
  • 1 pk bacon, i tern
  • salt & peber
  • pinjekerner
  • purløg, fintklippet
  • 2 forårsløg, finthakket (kun den grønne del)
  1. Steg bacon sprødt på en pande sammen med forårsløg.
  2. Skyl julesalaten og dup dem med køkkenrulle. Kom dem på panden i baconfedtet i et par minutter.
  3. Rist pinjekernerne på panden.
  4. Kom julesalaten på et fad eller tallerken og fyld salatbladende med bacon, forårsløg, de ristede pinjekerner og klip purløg henover.
  5. Drys med salt og peber.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman