We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2 pers.
Opskrift på fyldte kartofler med broccoli, peberfrugt og porrer, drysset med cheddar ost. Kan serveres alene, som en lille forret eller som tilbehør.

Ingredienser

  • 2 st bagekartofler
  • 100g broccoli
  • ½ peberfrugt, rød
  • 2 porrer
  • 100g cheddar ost
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • salt & peber
  1. Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  2. Grub kartoflerne under koldt rindende vand og læg dem i mikroovn på fuld varme i ca. 20 min. (alm. ovn i ca. 60 min.) til de er møre.
  3. Skyl i mens grøntsagerne. Del broccolien i mindre buketter, halvér peberfrugten, fjern kerner og skær den i skiver. Skyl porrer og skær dem i tynde skiver.
  4. Damp alle grøntsagerne i ca. 5 min. De skal være bløde, men ikke “smattede”.
  5. Skær toppen af kartoflerne og grav det indvendige ud med en teske, uden at ødelægge skindet.
  6. Rør indmaden fra kartoflerne, hvidløg samt grøntsagerne sammen. Smag til med salt og peber.
  7. Fyld kartoflerne med grønsagsblandingen. Drys med cheddar ost.
  8. Kom de fyldte kartofler i et ildfast fad og stil dem på en bagerist midt i ovnen indtil osten er smeltet.
  9. Server dem varme – alene eller som tilbehør.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman