We Already Have 304 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Opskrift på fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grøntsager. Retten er velegnet til tapas, men kan også serveres som en selvstændig ret, hvor der f.eks. tilføjes kogte ris i kødet eller med ristede grøntsager, tzatziki og brød til.

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 4 peberfrugter (grøn, gul, rød eller blandet)
  • 250g svinekød, hakket
  • 140g majs på dåse (drænet vægt)
  • 1 lille snack peber, rød (i tern)
  • 1 tsk salt, groft
  • 1 drys peber, kværnet, sort
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 kvart chili u. kerner, fint skåret
  • 2 spsk ketchup
  • parmesan ost, revet
  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Kom olie i en mellemstor gryde og tilsæt det hakkede svindekød.
  3. Brun kødet og tilsæt majs, peber, hvidløg, chili og ketchup og lad det småsimre i 5-10 min.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Skær toppen af peberfrugterne, fjern indmaden og fyld kød i hver peberfrugt.
  6. Kom peberfrugterne i et lille fad og drys med et godt lag revet parmesan ost.
  7. Sæt fadet midt i ovnen og bag dem i ca. 45-50 min. alt efter frugtens størrelse. (peberfrugten skal være blød).

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman