We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.

Ingredienser

  • 4 laksefiletter
  • 10 kartofler, med skræl
  • 1 citron
  • 1½ spsk olivenolie
  • citrus grillkrydderi
  • salt & peber
  • Salat:
  • Græskarkerner
  • Syltet hvidløg (undlad ved low FODMAP diæt)
  • 4-6 cherrytomater på stilk
  • 1 pk rucola, hjertesalat og Lollo Rossa
  • 1 spsk balsamico

Kartofler:
Skrub kartoflerne, men bevar skrællen. Skære dem igennem på langs og på tværs.
Kog kartoflerne til de er halv møre i saltet vand.
Hæld vandet fra kartoflerne og kom dem i en stor skål. Tilsæt olie og salt og bland godt.
Læg kartoflerne på grillen ved høj varme (lettest at styre på en gasgrill) så de får farve hele vejen rundt.
Nu kartoflerne er gyldne skrues der ned for varmen, hvor de grilles til de er gennemstegte.
Tag dem af grillen og drys med salt.

Salat:
Skyl salaten godt og riv den med hænderne i mindre stykker.
Skyl tomaterne og skær dem i små både
Bland salat, tomat, hvidløg og græskarkerner sammen i en skål og hæld lidt balsamico henover.

Laks:
Krydder laksen med groft salt, peber og citrus krydderi.
Læg laksen på grillen, eller grillpande med skindet nedad.
Vend laksen når den er halvt gennemstegt og grill laksen færdig.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman