Ingredienser
- Kartoffelsalat:
- 800g kartofler, kogte i skiver (kolde)
- 4 spsk mayonnaise
- ½ l A-38
- 1 spsk karry, alm.
- 2 tsk sukker
- 1 lille løg, finthakket
- ½ lille bundt purløg, hakket
- 1 tsk salt, groft
- Ydermere:
- 2 majskolber (pillet eller frosne)
- 4 skiver aubergine (kan undlades)
- 8 små kyllingelår
- Marinade:
- 3 spsk olie
- 1 tsk salt, groft
- 1 tsk karry
- lidt peber, kværnet, sort
Kartoffelsalat:
Skræl og kog kartoflerne møre i saltet vand. Sæt dem herefter på køl, til de bliver kolde.
Mens kartoflerne koger blandes resten af ingredienserne til kartoffelsalaten. Sæt det herefter på køl.
Når kartoflerne er kolde, skæres de i skiver og vendes i blandingen. Stilles på køl til servering.
Majskolber:
Kog majskolberne i ca. 20 min.
Læg dem på en rist på grillen samtidig med kyllingen
Marineret kyllingelår:
Bland ingredienserne sammen til marinaden
Læg kyllingelårene i en grillbakke og kom marinaden på med en pensel.
Sæt dem på en grill under låg i ca. 30-35 min. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.
Læg nu kyllingen direkte på en rist på grillen, og grill dem brune og sprøde på begge sider.
Aubergine:
Skær fire skiver på langs og kom resten af marinaden på.
Læg dem på grillen, kort tid før kyllingen og majskolberne er færdige.
Tag kartoffelsalaten ud af køleskabet og server den sammen med de grillede kyllingelår, majskolber (med smør og salt) og aubergine.