We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
ca. 500g
Hurtig og nem opskrift på hjemmerørt æggesalat til brødet.

Ingredienser

  • 4 æg, hårdkogte
  • 50g mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche (FODMAP: laktosefri)
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, hvid, stødt
  • ½ tsk gurkemeje, stødt
  • 2 spsk purløg, hakket
  1. Sæt en lille gryde over varme med koldt vand. Når vandet koger, ligges æggene i vandet med en spiseske. Kog dem i 10 minutter. Tag gryden af varmen, stil den i vasken og lad det kolde vand løbe over æggene i cirka 1 minut.
  2. Rør mayonnaise, creme fraiche og citronsaft sammen til den er glat.
  3. Klip purløg med en saks ned i skålen og smag til med krydderier.
  4. Pil de hårdkogte æg og hak dem groft. Kom dem i skålen og bland det hele godt.
  5. Server den hjemmerørte æggesalat på et godt stykke franskbrød/rugbrød med evt. salatblad og tomat.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman