We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
15-20 stk.
Opskrift på lækre honningkagemænd og koner. Cirka 15-20 stk.(afhænger af størrelsen på din udstikker).

Ingredienser

  • 150g honning
  • 150g brun farin
  • 125g smør
  • ½ tsk ingefær, stødt
  • ½ tsk nelliker, stødt
  • ½ tsk kanel, stødt
  • 1 tsk hjoretaksalt
  • 500g hvedemel
  • 2 æg
  1. Smelt honning, farin og smør ved svag varme og lad det afkøle, til blandingen er “lillefinger-varm”..
    Bland mel, krydderier og hjortetaksalt i en skål.
  2. Pisk æggene let sammen og rør dem i sukkeropløsningen. Tilsæt melblandingen og rør dejen godt igennem.
  3. Lad dejen hvile i 2 timer.
  4. Rul dejen ud i cirka 1 cm tykkelse på et melet bord og udstik kagemænd og koner med en udstikker.
  5. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem på næst øverste rille ved 200 grader, alm. ovn i cirka 10 minutter.
  6. Lad honningkagerne køle af på en bagerist. Når honningkagerne er helt kolde, kan du pynte kagerne som du ønsker med glasur.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman