We Already Have 304 Recipes.

CORI's KØKKEN
5/5 (1)
4 pers.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 st kartoffel
  • 200g bacon i tern
  • 1 stængel bladselleri
  • 1 tsk rosmarin, tørret
  • 2 spsk olie
  • 1 dl ærter, frosne
  • 2 æg
  • 800g oksekød, hakket
  • 2 tsk salt, groft
  • 1 tsk peber, sort, kværnet
  • 500g butterdej (1 plade)
  • Pensling: 1 sammenpisket æg

Her får du opskriften på indbagt hakket oksekød med grønt. Benytter du de samme mål, som i opskriften har du mad til 2 dage. Dagen efter kan du benytte det overskyde kød med grøntsager til en hurtig og nem pastaret i ovnen.

 

  1. Tænd ovnen til 180 grader, alm. ovn.
  2. Pil løg og hvidløg. Skæl kartoffel og gulerod. Skær det hele samt bladselleri i små tern.
  3. Kom olie i en stor gryde og tilsæt de hakkede grøntsager samt bacon. Svits det hele i ca 10 min. til grøntsagerne er blevet lidt bløde.
  4. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det med. Tilsæt salt, peber og rosmarin.
  5. Pisk æggene let sammen og kom det op i gryden. Rør det hele godt rundt og tilsæt så de frosne ærter samt salt og peber.
  6. Efter et par minutter tages gryden af varmen så det kan køle ned.
  7. Rul butterdejen et par gange i begge retninger på et melet bord og skær den i fire lige store firkanter.
  8. Kom oksekødfyldet i midten og fold butterdejen til en trekant. Pensl kanterne med sammenpisket æg og luk enderne godt.
  9. Kom de “trekantede” butterdejs pakker på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i cirka 30 minutter.
  10. Server de indbagte oksekød “trekanter” med f.eks. overskåne kartofler, penslet med olie og drysset med salt og tørret rosmarin og whiskey sauce.

 

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman