We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
5/5 (1)
Opskrift på jordbær ymerkoldskål. Dejlig frisk (sommer)dessert eller når du er småsulten.

Ingredienser

  • 1 l A-38
  • 3 æggeblommer
  • 6 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 350g jordbær, friske
  • Tilbehør:
  • jordbær, friske
  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker sammen med en håndmikser, til det bliver til en lys og luftig mase.
  2. Vend herefter A-38 i æggemassen.
  3. Blend jordbær til en tyk ensartet mase og vend dem i ymerkoldskålen.
  4. Stil jordbær ymerkoldskålen i køleskabet i mindst 30 min.
  5. Server med friske jordbær, som fremhæver den gode smag.

TIP!
De jordbær jeg har benyttet var fra privat have som er meget søde, så alt efter hvilke jordbær der benyttes kan det være koldskålen skal smages til med yderligere sukker.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman