We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2-3 pers.
40 min.
Nem og hurtig FODMAP-venlig ret, som både voksne og børn kan nyde.

Ingredienser

  • 580g kartofler, i stykker
  • 1 dl mælk, laktosefri
  • 50g margarine
  • salt & peber
  • Tilbehør:
  • 1 pk bacon i tern
  • 250g oksekød, hakket
  • 1 st gulerod, i tern
  • 1 ds tomater, hakkede
  • 1 tsk salt, groft
  • 1 spsk hvidløgsolie, (Fodmap: INGEN stykker af hvidløg)
  • ½ tsk friskkværnet peber, sort
  • 1 tsk paprika, stødt
  • 100g broccoli
  • evt. purløg, klippet
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem til de er godt møre i usaltet vand.
  2. Steg bacon sprødt i en gryde.
  3. Tilsæt det hakkede kød i gryden med bacon og tilsæt hvidløgsolie. Brun kødet.
  4. Kom tern af gulerod i gryden, de hakkede tomater, samt krydderier. Lad det hele småsimre til gulerod stykkerne er møre.
  5. Når kartoflerne er færdigkogt, hældes vandet fra og der tilsætte margarine. Pisk kartofler og margarine sammen med en håndmixer til en ensartet mase.
  6. Tilsæt mælk, lidt af gangen og smag til sidst til med salt og peber.
  7. Kog eller damp broccolien i 2-3 minutter.
  8. Server det hele straks, gerne med klippet purløg.

 

TIP!
Retten kan også tilsættes hakket forårsløg (kun den grønne del) og serveres med revet FODMAP-venlig ost.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman