Kernefyldt knækbrød, som du der følger diæten FODMAP også gerne må nyde.
Ingredienser
- 1 dl solsikkekerner (fodmap: max 70g pr. portion)
- 1 dl hørfrø (fodmap: max 36g pr. portion)
- ½ dl sesamfrø (fodmap: max 66g pr. portion)
- ½ dl havregryn, glutenfri
- 1 dl vand
- ½ dl olivenolie
- ½ tsk bagepulver
- 1 tsk salt, groft
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en stor ske, til det er en tyk mase.
- Kom massen på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå massen. Rul den tyndt ud til en firekant med en kagerulle.
- Skær nu firekanter med en pizzaskærer, så knækbrødene er lette at knække efter de er bagt.
- Kom pladen i ovnen ved 180 grader, alm. ovn i ca. 20 minutter.