We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
15 stk
ca. 30 min.
Kernefyldt knækbrød, som du der følger diæten FODMAP også gerne må nyde.

Ingredienser

  • 1 dl solsikkekerner (fodmap: max 70g pr. portion)
  • 1 dl hørfrø (fodmap: max 36g pr. portion)
  • ½ dl sesamfrø (fodmap: max 66g pr. portion)
  • ½ dl havregryn, glutenfri
  • 1 dl vand
  • ½ dl olivenolie
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk salt, groft
  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en stor ske, til det er en tyk mase.
  2. Kom massen på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå massen. Rul den tyndt ud til en firekant med en kagerulle.
  3. Skær nu firekanter med en pizzaskærer, så knækbrødene er lette at knække efter de er bagt.
  4. Kom pladen i ovnen ved 180 grader, alm. ovn i ca. 20 minutter.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman