We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Krydrede kartofler med revet parmesanost er en af de mange muligheder som tilbehør til tapas. Du kan i stedet vælge at komme det hele i et ildfast fad, frem for i portions forme, som jeg har beskrevet i opskriften. Tiden i ovnen er den samme.

Ingredienser

  • 12 mell st kartofler
  • 1 tsk salt, groft
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk chili flakes
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • 3 spsk olie
  • parmesanost, revet
  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver på et rivejern.
  3. Kom kartoflerne i en skåle og tilføj olie, salt, peber, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
  4. Kom kartoflerne i små potions forme og drys med et godt lag revet parmesanost.
  5. Stil formene på en rist midt i den forvarmede ovn i 1 time.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman