We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Opskrift på fyldt kyllingebryst med sprød bacon og spinatsalat.

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 4 pk bacon i strimler
  • 8 skiver blue castello / mild hvid ost
  • 12-14 cherry tomater på stilk
  • 16-20 små nye kartofler
  • 4 håndfulde spinat, helbladet
  • 1 bundt basilikum, frisk
  • 10 st champignon
  • Ristet salatmix (blandende saltede nødder)
  • 3 spsk olie
  • 1 klat smør
  • ½ tsk chili flakes
  • salt & peber

Kartofler:
Skyl kartoflerne (behold skralden på) og læg dem i en lille gryde med vand.
Sæt kartoflerne over ved jævn varme. (du kan nu starte på trin 1 på kyllingen)
Når vandet koger, tilsætter du en tsk. fuld groft salt.
Kog dem indtil de er let møre. (lige før de selv glider af gaflen når du stikker i dem)
Hæld herefter vandet fra kartoflerne og lad dem ligge i gryden til du om lidt skal brune dem.
Når du har gennemført trin 3 på salaten, sætter du en pande over ved høj varme. Tilsætter 1 spsk. olie, chili flakes og vender kartoflerne i det.
Lad kartoflerne stege i ca. 5 min. til de bliver lidt brune. Smag dem til med salt og peber.

Kylling:
Start med at ligge kyllingebryst på et skærebræt og krydre dem med salt og peber
Skær tynde skiver Blue Castello (eller den ost du kan lide) og læg 2-3 skriver ost på hvert stykke kyllingebryst.
Læg herefter 3-4 friske basilikum blade ovenpå osten og slut af med 3-4 skiver (skyllede) cherry tomater.
Rul nu ca. 5-6 stk. baconskiver rundt om kyllingen, så den er pakket ind.
Sæt en grillpande på komfuret ved høj varme
Når panden er rygende varm, tilsætter du ca. 1 spsk. olie og ligger kyllingebryst på
Lad dem stege til baconen er brun og sprød
Vend kyllingen og gentag, som ved trin 7
Fortsat til alle sider på baconen er blevet brun og sprød
Stil dem herefter i ovnen i et ildfast fad i ca. 30 min.

Kyllingebryst med sprød bacon Kyllingebryst med sprød bacon

Salat:
Skyl champignon, bræk stilken af og skær dem i skriver Brun dem på en varm pande med 1 spsk. olie Når champignonen er let brunede, tilsætter du en klat smør og smager til med salt og peber.
Gå til trin 6 på kartoflerne.
Mens kartoflerne bliver brunede, kan du påbegynde anretningen som du ønsker.

Tilbehør til kyllingebryst

TIP!
I stedet for først at stege kyllingen på en grillpande og herefter i ovn, kan du sagtens ligge dem på grillen i stedet. Det samme kan du gøre med kartoflerne efter de er kogt.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman