Opskrift på fedtfattige kyllingefrikadeller med fiber. Kyllingefrikadellerne er FODMAP-venlige og glutenfri. Denne opskrift er et sponsoreret indlæg.
Ingredienser
- 500g kyllingkød, hakket
- 1 æg
- 1 tsk falksalt, chili
- ½ tsk peber, kværnet, sort
- 3 blade ramsløg, frisk
- 1 håndfuld havregryn, glutenfri
- 1 tsk pulveriseret psyllium loppefrøskaller (*fra Bodylab med 85% kostfibre)
- 1 spsk maizena
- ½ dl mini-mælk, laktosefri
- 2 forårsløg, kun det grønne
- smør til stegning
Sponsoreret indlæg
- Tænd oven på 150 grader, alm ovn.
- Skær og hak ramsløg og forårsløg fint.
- Kom det i den hakkede kyllingefars sammen med de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen. Farsen skal være blød og “svuppe” når du rører i den. Hvis farsen er for fast, tilsæt da lidt ekstra mælk.
- Kom smør på en varm pande og steg frikadellerne gyldne på begge sider.
- Tag kyllingefrikadellerne af varmen og kom dem i et ildfast fad. Stil fadet i den forvarmede ovn i ca. 8-10 minutter.
Server kyllingefrikadellerne med f.eks. fuldkornspastasalat.