We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
5/5 (1)
4 pers.
Denne pastasalat er i blandt de voksne i vores hus, en af vores ynglings, især om sommeren – Den smager af noget, er nem at lave, er let, lækker og mættende.

Ingredienser

  • 1 ps pasta, skruer
  • 1 røde løg, i tynde ringe
  • 2 pk bacon i strimler
  • syltede hvidløg
  • 1 pk salat blade
  • 3 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 2-3 kyllingefileter
  • ½ glas hakkede soltørrede tomater
  • ½ agurk
  • salt & peber
  • karry dresseing
  1. Kog pastaen i ca. 18 min. tilsæt salt. Hæld dem herefter i en si og skyl med koldt vand. Lad dem dryppe af.
  2. Steg bacon på en tør pande til de er brune og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  3. Bland imens olie, pressede hvidløg og soltørrede tomater i en stor skål. Kom pastaen heri og bland det hele godt.
  4. Skær agurkerne i store skrå skiver og skyl salaten.
  5. Steg kyllingen ved høj varme i fedtet fra baconen til de er brune og har fået en sprød overflade og krydre med salt og peber. Tag dem fra panden og lad dem herefter køle helt af.
  6. Imens anrettes der på tallerken med salatblade, den kolde pasta, røde løg, syltede hvidløg og slut af med karrydressing.
  7. Når kyllingen er kold, skæres den i store skiver og ligges ovenpå pastasalaten.
  8. Læg et par skiver bacon samt agurk ovenpå.

Kan evt. serveres med en skive groft brød.

TIP!
Er der små børn med til bords, kan jeg anbefale at lave denne tallerken til børnene: “Sjov børnesalat med kold kylling og bacon“, som laves af de samme ovenstående ingredienser.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman