We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2-3 pers.
Lækker fodmap-venlig laksesalat med frugt.

Ingredienser

  • 4 laksefilletter
  • 2 spsk ahorn sirup
  • sesamfrø (fodmap: max 66g pr. portion)
  • salt & peber
  • ca. 50g napolitana salat
  • 2 forårsløg, finthakket (kun det grønne)
  • 1 avokado, moden, i tynde skiver
  • 6 st jordbær, i både
  • 1 granatæble, kernerne
  • 1-2 lime
  • pinjekerner (fodmap: max 100g pr. portion)
  1. Kom laksefilletterne i et ildfast fad. Krydder med salt og peber og hæld ahorn sirup over. Drys med sesamfrø og vend laksen heri.
  2. Sæt laksen i en forvarmet ovn ved 160 grader, alm ovn i ca. 17 minutter.
  3. Skyld salat, forårsløg og jordbær. og kom det hele i en stor skål. Kom ligeledes avokado i salaten.
  4. Rul granatæblet på bordet, så kernerne løsnes indeni. Skær granatæblet over og bank på bunden, således kernerne kommer ud. Kom dem i salaten.
  5. Når laksen er færdig og nedkølet, fjernes skindet og deles i laksens naturlige flager. Kom laksen i salaten. Drys med lidt pinjekerner, salt og saften fra en lime.
  6. Vend forsigtigt det hele og stil på køl i min 30 minutter før servering.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman