We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Lammecuvette med kartoffelfondant, som fungerer som en garniture. Herudover spiste vi tzatziki til, men du kan også vælge f.eks. at lave en god rødvinssauce.

Ingredienser

  • Lammecuvette:
  • 2 lammecuvetter af i alt 900 g
  • salt & peber
  • 3 fed hvidløg, presset
  • kviste frisk rosmarin
  • smør til stegning
  • Kartoffelfondant:
  • 6-8 fed hvidløg, upillet
  • 2 skiver citron, økologisk
  • 50g smør
  • 5 st bagekartofler
  • salt & peber

KARTOFFELFONDANT:
Skær kartoflens sidder af, så den bliver så firekantet som muligt. Skær den herefter i store tern.
Smelt smør i en stor gryde og tilsæt citronskiver, hvidløg og et par kviste rosmarin. Kom forsigtigt kartoffelstykkerne ned i gryden. Sæt dem på grydens bund en ad gangen.
Kartoffelfondant

Kartoffelfondant
Drys med kværnet salt og peber og vend kartoffelstykkerne ofte. Pas på med varmen, så de ikke bliver sorte. Skue gerne ned for varmen og læg låg på.
Bliv ved med at vende kartoflerne til de er gyldne og gennemstegt.

 

LAMMECUVETTE:
Rids lammecuvetten og gnid den ind i groft salt og hvidløg.
Lammecuvette
Kom smør på en varm pande samt et par kviste rosmarin.
Steg lammecuvetterne med fedtsiden nedad i ca. 15 minutter ved mellemhøj varme.
Kom herefter lammecuvetterne i et ovnfast fad og steg dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter eller indtil kødet har en kernetemperatur på ca. 57 grader.
Lammecuvette

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman