We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
2 pers.
Lækre gluten- og laktosefri madvafler med salat og pulled laks.

Ingredienser

  • Madvafler (4 stk):
  • 2 dl fuldkornsrismel
  • ½ tsk salt, groft
  • 1½ tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 2 dl mælk, laktosefri
  • 1 spsk olie
  • 100g skinke, fintskåret
  • 1 spsk purløg, fint klippet
  • evt. 1-2 spsk cheddar ost, revet
  • Fyld:
  • salat, finthakket
  • agurk, i tynde strimler
  • rød peberfrugt, i tern
  • 100g pulled laks
  • mozarella, i små stykker
  • forårsløg, kun den grønne del, finthakket
  • creme fraiche, laktose fri
  1. Rør fuldkornsrismel, salt, bagepulver, æg, mælk og olie sammen i en stor skål.
  2. Tilsæt fintskåret skinke, klippet purløg og evt. cheddar ost og rør det hele sammen til en ensartet mase.
  3. Kom lidt smør på dit vaffeljern og hæld vaffeldej på det varme jern og bag dem til de er gyldne.
  4. Læg vaflerne på en tallerken og kom fyldet ovenpå. Afslut med små klatter creme fraiche. (Husk salt og peber).

Madvafler med salat og pulled laks

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman