We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Opskrift på majspandekager med laks og frisk salat. Fodmap-venlig. Et fedtfattigt måltid til frokost eller aften.

Ingredienser

  • Majspandekager (5 stk):
  • 4 æg
  • 4 dl mælk, laktosefri
  • 100g majsmel
  • ½ tsk salt, groft
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk persille, hakket
  • bagning: stegemargarine
  • Fyld:
  • 6-8 salatblade, grønne
  • ½ pk rucolasalat
  • 2-4 forårsløg (kun det grønne), i tynde ringe
  • 200g røget laks i skiver
  • 1 agurk, i tern
  • 2 rød snack peber, i tern
  • salt & peber
  • evt. creme fraise, laktosefri

Majspandekager:
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
Stil skålen i køleskabet i 30 minutter. Rør igen i dejen, så majsmelet ikke ligger i bunden.
Varm en pande op på komfuret ved jævn varme. Smelt en lille klar margarine og kom 1 dl pandekagedej på panden.
Bag pandekagerne gyldenbrune på begge sider.

Samling:
Skyl salaten, skær grøntsagerne ud og kom godt med grønt, samt laks på en pandekage med evt. 2-3 klatter laktosefri creme fraise. Drys med salt og peber.

Majspandekager med laks og frisk salat

Majspandekager med laks og frisk salat

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman