We Already Have 300 Recipes.

CORI's KØKKEN
5/5 (1)
4 pers.
Nachos er lækkert både som snack eller som en forret. Jeg kan godt lide at der er lidt “bid” i, dog uden at hele munden brænder - men er du til det lidt mere milde, undlader du blot chili flager, jalapeños og bruger en mild eller medium stærk salsa sauce.

Ingredienser

  • 1 ps chili Nachos / tortilla chips (chili, cheddar, saltet kan bruges, men anbefaler chili for mere smag)
  • 500g oksekød, hakket
  • 1 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • ½-1 tsk chilli flager
  • 2-3 fed hvidløg, presset
  • 200g cheddar ost, revet
  • ½ glas medium salsa sauce (mild, medium eller hot – alt efter hvor stærkt du ønsker det)
  • 1½ dl cremefraiche / græsk yoguth
  • evt. jalapeños
  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Brun kødet i olien i en varm gryde.
  3. Tilsæt, salt, peber, hvidløg, chili flager og lad det stege videre i et par min.
  4. Læg nu først chips, så oksekød, (jalapeños) og til sidst ost ovenpå hinanden i et ildfast fad.
  5. Du kan også gøre dette i to lag, altså gentage trin 4.
  6. Sæt det i oven til osten er godt smeltet. Server straks.
  7. Server med kold creme fraiche / græsk yoghurt, og evt. salsa dip.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman