We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.

Ingredienser

  • Det resterende kød fra gårsdagens ret, se link øverst.
  • ½ ps pasta efter eget valg
  • 1 dl fløde
  • 1 lille ps cheddar ost, revet

Hurtig og nem pastaret i ovnen, hvor resterne af kød med grønt er fra anden ret fra dagen før: Indbagt hakket oksekød og grønt.

 

  1. Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen i let saltet vand som anvist på posen.
  3. Varm gårdsdagens kødet lidt op i en gryde. Tilsæt lidt af den revne cheddar ost og bland det godt.
  4. Kom den færdigkogte pasta i et fad og kom kødet ovenpå.
  5. Tilsæt fløde og det resterende cheddar ost og bland det med en ske.
  6. Stil fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 15-20 minutter.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman