We Already Have 304 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
75 min.
Opskrift på en dejlig og velsmagende nudelsuppe med kylling og grønt til 4 personer.

Ingredienser

  • ca. 700g kyllingelår
  • 2 l vand
  • 1 løg
  • 1-2 chili, små
  • 1 spsk salt, groft
  • Suppefyld:
  • 1 st gulerod
  • 3 hele forårsløg
  • 100g grønne bønner (haricots berts)
  • ½ peberfrugt, rød
  • 100g svampe. f.eks. shiitake eller mørke markchampignon
  • 125g ægnudler
  • Ydermere:
  • 1-2 stilke dild
  1. Kom kyllingelår i en gryde med koldt vand og kog op. Skum grums på overfladen væk med en øse/ske. Pil skrællen af løget og del det i to. Kom det i vandet.
  2. Flæk chili og kom det ligeledes op i vandet sammen med salt. Lad det koge ved svag varme i ca. 1 time. Skum evt. for urenheder undervejs.
  3. Si suppen (du skal bruge den om lidt).
  4. Befri kyllingelårene for skind og ben og skær kødet i mindre stykker.
  5. Skræl guleroden, skær roden væk og skyld guleroden i koldt vand. Skær den i strimler eller små tern.
  6. Skær roden af forårsløgene. Skyl dem i koldt vand og skær dem i tynde ringe.
  7. Skyl bønnerne i koldt vand. Nip enderne af og skær bønnerne i små stykker.
  8. Vask peberfrugten i koldt vand og fjern stilk og kerner. Skær den halve peberfrugt i små tern.
  9. Rens svampene. Skær roden af og skyl dem hurtigt under koldt vand. Skær dem i tynde skiver.
  10. Sæt vand over til nudlerne.
  11. Kog suppen (vandet fra kyllingen) i en gryde. Kom grøntsagerne og kyllingekødet i og kog ca. 3 min. Kog ægnudlerne i rigeligt letsaltet vand ca. 5-6 min.
  12. Hæld vandet fra og kom dem i suppen.
  13. Smag suppen til med salt og drys med små duske dild.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman