Kom kartoflerne i et ildfastfad og bland dem med olie, salt, peber og sesamfrø.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 50-60 minutter.
Steg bacon sprød på en varm pande uden fedtstof og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Når baconen er kold, smuldres de henover kartoflerne, som allerede står i ovnen.
Steg champignon og forårsløg på en varm (grill)pande i en spsk olivenolie og en klat stegemargarine. Drys med kværnet salt og peber. Kom det i en lille skål.
Kom en god klat stegemargarine på den samme (grill)pande og steg oksemedaljonerne 2 minutter på hver side, start med kanterne. (ønskes medaljonerne
røde, er stegetiden cirka 1½ minut på hver side).
Lad oksemedaljonerne trække i 2 minutter på en tallerken. Drys med ramsløgsalt og peber.
Kom champignonerne tilbage på (grill)panden og lad dem stege i 2 minutter. Tilsæt evt. mere fedtstof.
Server det hele med f.eks. salat og bearnaisesovse.