We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
2 pers.

Ingredienser

  • 2 oksemedaljoner med bacon
  • 4 bagekartofler
  • sesamfrø
  • ramsløg salt
  • salt, groft, kværnet
  • peber, sort, kværnet
  • 3 forårsløg (kun det grønne)
  • 1 lille pk champignon
  • 2 spsk olivenolie med ramsløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 pk bacon i strimler
  • Stegning: stegemargarine
  1. Skyl bagekartoflerne og skær dem i store tern.
  2. Kom kartoflerne i et ildfastfad og bland dem med olie, salt, peber og sesamfrø.
  3. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 50-60 minutter.
  4. Steg bacon sprød på en varm pande uden fedtstof og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  5. Når baconen er kold, smuldres de henover kartoflerne, som allerede står i ovnen.
  6. Steg champignon og forårsløg på en varm (grill)pande i en spsk olivenolie og en klat stegemargarine. Drys med kværnet salt og peber. Kom det i en lille skål.
  7. Kom en god klat stegemargarine på den samme (grill)pande og steg oksemedaljonerne 2 minutter på hver side, start med kanterne. (ønskes medaljonerne
    røde, er stegetiden cirka 1½ minut på hver side).
  8. Lad oksemedaljonerne trække i 2 minutter på en tallerken. Drys med ramsløgsalt og peber.
  9. Kom champignonerne tilbage på (grill)panden og lad dem stege i 2 minutter. Tilsæt evt. mere fedtstof.
  10. Server det hele med f.eks. salat og bearnaisesovse.

Oksemedaljon med sesamkartofler og svampe

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman