We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
4 pers.
Et lækkert, nemt og fedtfattig måltid, der ikke tager ret lang tid at tilberede.

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 4 klatter hvidløgssmør
  • ½ salathoved, iceberg
  • 2 gulerødder
  • 1 lille ds majs
  • ½ agurk
  • 10 champignoner
  • 1 pk bacon i tern
  • 1 klat smør
  • feta ost i tern (kan undlades)
  • evt. hvidløgsdressing

Et lækkert, nemt og fedtfattig måltid, der ikke tager ret lang tid at tilberede.

  1. Steg bacon sprøde på en varm tør pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  2. Skyl kartoflerne godt, tør dem af med køkkenrulle og bag dem i mikroovn i ca. 15-20 min. afhængig af størrelsen.
  3. Steg champignon i lidt smør på en pande, til de er brune og bløde.
  4. Forbered i mens grøntsagerne; Skyl salaten og skær den i små stykker, skyl majs og riv gulerødder groft Når kartoflerne er færdige, sættes de på en tallerken, skæres halvt igennem og lig et klat hvidløgssmør heri.
  5. Kom nu salat, gulerødder, bacon, champignon, agurk, majs og feta ost i kartoflen.
  6. Slut af med lidt hvidløgsdressing på toppen.

Ovnbagt kartoffel med fyld og kød

TIP!
Retten kan sagtens spises uden yderligere tilbehør, men du kan også lave mindre salat og servere sammen med en god bøf på grillen.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman