We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Her fås mit bud på ovngratinerede kartofler. God som tilbehør til f.eks. farserede æg m.m.

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • 1 grøntsagsbouillon terning (vegetabilsk)
  • 2 dl vand, koldt
  • 10g kruspersille, hakket (hakket vægt)
  • ½ st løg, i tern
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 25g smør
  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skæl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad.
  3. Fordel hakket løg, persille og presset hvidløg ovenpå kartoflerne.
  4. Udrør bouillon terningen i vandet og hæld det over kartoflerne. Krydr med salt og peber.
  5. Skær smørret i små stykker og fordel til på toppen.
    Ovngratinerede kartofler
  6. Stil fadet midt i ovnen i ca. 1 time.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman