We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
2 pers.
Denne ret er virkelig lækker, mættende og smagfuld. Den er middelstærk – kan du klarer meget stærk mad, kan du enten bevare kernerne i chillien eller tilføje ½-1 chili mere i retten.

Ingredienser

  • 300g kyllingeinderfilet
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 røde løg, finthakket
  • 1 rød peberfrugt, i fine tern
  • 1 st fed hvidløg, presset
  • 1 rød chili, uden kerner, finthakket
  • 125g pinjekerner, let hakket
  • 125g hytteost
  • ½ tsk spidskommen
  • salt & peber
  • 4 tortillaer
  • 2 dl tacosauce
  • Tilbehør:
  • skyer
  • agurk, i skiver
  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
  2. Del inder fileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande i olie. Kyllingen skal kun lige være gennemstegt, så de bevarer saften.
  3. Hak grøntsagerne og kom det i en skål, sammen med hytteost, spidskommen, chili, hvidløg, salt og peber.
  4. Fordel grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kyllingestykkerne ovenpå og rul tortillaerne stramt. Læg tortillaerne i et smurt ildfast fad og hæld tacosaucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter. Dryp med små klatter af skyer.

TIP!
Retten er ikke fryseegnet.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman