We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Er du til stærk mad? Så er denne ret måske noget for dig. Den er nem og hurtig at lave… Efter ca. 15 min. tilberedning passer den sig selv i ovnen, mens du kan lave andre ting.

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 2 spsk olie, til stegning
  • salt & peber
  • Sauce:
  • 1 glas bali chicken-sauce (medium stærk)
  • ½ l mornay sauce
  • 3 gulerødder
  • 1 lille porre
  • ½ citron, saften herfra
  • 430g aspargessnitter med hoveder
  • ½ ps pasta
  • salt, groft
  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken. Tilsæt lidt olie og salt.
  3. Brun kyllingen på alle sider i olie på en meget varm pande i ca. 10 min. Krydder med salt og peber.
  4. Sæt en gryde over ved svag varme og tilsæt bali chicken- og mornay sauce. Rør det sammen.
  5. Skyl og skræl gulerødderne. Når det yderste lag er fjernet, skræller du fortsat gulerødderne helt ind til roden ned på en tallerken. Tilsæt spånerne i saucen.
  6. Skyl porren og skær den i tynde skiver. Kom den i saucen.
  7. Tilsæt citronsaft og asparges. Rør det hele godt sammen.
  8. Kom den færdigkogte pasta i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå pastaen og hæld saucen her over.
  9. Sæt retten i ovnen i ca. 30 min.
  10. Server retten som den er, eller anret på en tallerken, hvor kylling skæres i skiver og ligges ovenpå retten. (Som vist på billedet)

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman