Opskrift på lækker og nem pastaret i ovn.
Ingredienser
- 1 st pk pasta, frisk
- 2 pk skinke i strimler
- 4 pølser, brune, i skiver
- 8-10 champignon i skiver
- 1 lille løg, i fine tern
- 1 dl mælk
- ½ l madlavningsfløde
- 1 kvart piskefløde
- 5 fed hvidløg, presset
- salt & peber
- evt revet ost
- Brun bacon i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt løg, pølser og champignon. Brun det hele godt.
- Kom skinken heri.
- Tilsæt mælk og hvidløg og lad det hele stå og småsimre i 5-10 min.
- Kog pastaen som anvist på pakken
- Smag retten til med salt og peber
- Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen kommes i et stort fad
- Kom blandingen af pølser, skinke osv. ovenpå pastaen og kom piskefløden henover.
- Tilsæt madlavningsfløde så det lige dækker. Drys evt. med revet ost.
- Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader til retten er fast og gylden. Ca. 45 min.
TIP!
Ønsker du at tilføje retten lidt bid, kan du tilsætte ½-1 mild chili uden kerner.