Denne pastasalat er rigtig lækker og især god som tilbehør til grillmad. Inspirationen til denne opskrift har jeg fra min mor.
Ingredienser
- 1 broccolli hoved
- 1 røde løg
- 250g pastaskruer
- 250g bacon i tern
- 100g soltørrede tomater, hakkede
- 3-4 fed hvidløg, presset
- 1 spsk olie
- fetaost i tern
- 1 ps pinjekerner
- 1 tsk salt, groft
- Kog pastaen i saltet vand i ca. 18 min. Hæld herefter vandet fra og skyl dem med kold vand. Lad dem dryppe af i en storhullet si.
- Steg imens bacon på en tør varm pande til de er brune
- Tilføj løg og lad det stege videre indtil løgene er gennemsigtige og baconen er sprød. Tag herefter bacon og løg af panden til afkøling.
- Skær brocollien ud i mindre stykker og brun dem let på en pande.
- Hæld olien i en stor skål, pil og pres herefter hvidløg heri.
- Kom pastaen i skålen med olie og hvidløg og blandt det godt.
- Tilsæt bacon, løg, pinjekerner. soltørrede tomater, broccoli, samt feta ost og bland det let sammen.
- Stil pastasalaten i køleskabt til den er helt kold.