We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
4 pers.
Den oprindelige opskrift har jeg fået flere år tilbage af en daværende veninde, men har lavet rettet til min egen – den er hurtig og nem at lave og smager ikke mindst godt. Du kan tilføje grøntsager til retten som du ønsker.

Ingredienser

  • 500g oksekød, hakket
  • 1 løg, finthakket
  • 2 tomater
  • 1 peberfrugt (gul, grøn ell. rød – alt efter hvad du bedst kan lide)
  • ½ dåse majs
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1½ dl creme fraishe
  • 2 ps ris
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • ½ chili, frisk, uden kerner
  • 200g ost, revet
  • 1 tsk salt, groft
  • 1 knsp peber, sort, kværnet
  • Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  • Kog risene i ca. 18 min.
  • Brun imens kødet med det hakkede løg.
    Hvidløg og krydderier tilsættes.
  • Kom de ønskede grøntsager i.
  • Når ris og kød er færdigt, blandes det med creme fraiche og kommes i et smurt ovnfast fad.
  • Skyl tomaterne og sær dem i skiver. Læg dem i to rækker ovenpå det blande ris og kød.
  • Slut af med revet ost.
  • Stil retten midt i ovnen i ca. 20 min.
  • Kan serveres med salat & flutes.

Risret i ovnen a'la Cori

Risret i ovnen a'la Cori

 

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman