We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
ca. 3 pers.
Opskrift på spaghetti carbonara med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.

Ingredienser

  • 300g Bucatini no 15
  • 200g bacon i tern
  • 2 æggeblommer
  • 1½ dl madlavningsfløde
  • 1 fed hvidløg, presset
  • salt & peber
  • 50g parmesan ost, revet
  • krydderurter, fint hakket
  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Når baconen har afgivet lidt fedt, tilsættes hvidløg.
  2. Kog spaghettien i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  3. Pisk æggeblommer med madlavningsfløde, salt og peber.
  4. Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra og vendes i æggemassen.
  5. Kom spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt baconen. Vend det hele godt og smag til med salt og peber.
  6. Server spaghetti carbonara sammen med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman