We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
God opskrift på spinatsauce, der virkelig smager af spinat.

Ingredienser

  • 1 bundt spinat, frisk, helbladet
  • 100g margarine
  • 5 spsk hvedemel
  • 2 dl mælk, skummet
  • 1½ dl piskefløde
  • 4½ dl vand, kogende
  • 1 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, sort, kværnet
  • sukker
  • evt. vand fra kogt skinke, eller mere mælk
  1. Skyl spinaten godt. Pluk bladene af og kom dem i en hurtighakker i ca. 5 sek.
  2. Kog vand i en elkedel, kom det kogende vand i en skål sammen med den hakkede spinat. lad det trække i 2 timer.
  3. Smelt smør i en gryde. Tilsæt mel, lidt af gangen, til du får en tyk jævning.
  4. Tilsæt fløde og pisk det sammen.
  5. Tilsæt spinatvandet med spinaten, lidt af gangen.
  6. Tilsæt mælk og bag saucen op.
  7. Bliver saucen meget tyk, kan du tilsætte vand fra f.eks. kogt skinke, kartofler eller mælk.
  8. Smag spinatsaucen til med salt, peber og lidt sukker.
  9. Spinatsauce kan spises til f.eks. kogt eller glaseret skinke med kartofler eller til stegt flæsk.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman