We Already Have 298 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Meget simpel ret til aftensmåltidet; kylling i ovn med sprødt skind og glutenfri pasta med grønt. FODMAP-venlig.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryst
  • olivenolie
  • paprika, stødt
  • salt & peber
  • ½ ps glutenfri pasta (efter FODMAP regler)
  • 2 rød snack peber, i tern
  • 1 agurk, i tern
  • purløg, klippet
  1. Kom kyllingebryst i en ovnfast fad.
  2. Dryp med olivenolie og drys med salt og paprika.
  3. Steg dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, alm ovn i cirka 45 minutter.
  4. Kog i mens pastaen som anvist på pakken og skær grøntsagerne ud.
  5. Når pastaen er færdigkogt, afkøles den med koldt vand og blandes med grøntsagerne.
  6. Server kyllingen med pastasalaten.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman