We Already Have 300 Recipes.

CORI's KØKKEN
5/5 (1)
Opskrift på lækre og sprøde panko panerede tigerrejer. God som tilbehør til anden thaimad eller som en lille snack.

Ingredienser

  • 500g tigerrejer, ukogt
  • 1 ps panko
  • 2-3 æg
  • salt og peber
  • Stegning: rapsolie
  • Dip: sød chili sauce
  1. Pil rejerne
  2. Pisk æg sammen på en dyb tallerken
  3. Hæld panko, lidt salt og peber på en anden dyb tallerken.
  4. Varm olien op til den er rygende varm.
  5. Imens dyppes rejerne i æg og rulles herefter i panko.
  6. Steg dem i olien i 3 min. eller indtil de er gyldenbrune og sprøde.
  7. Server rejerne med sød chili sauce.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman