We Already Have 303 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
1 burger
Denne tømmermandsburger kræver du har en rest af færdigstegt flæskesteg og og sauce herfra. Ellers kan opskriften benyttes som inspiration, til at sammemsætte din egen kaloriebombe af en tømmermandsburger.

Ingredienser

  • 1 burgerbolle, ristet
  • ca. 2 spsk mayonnaise
  • ca. ½ spsk sennep
  • 2 spsk rødkål, lunt
  • 1 drueagurk
  • 2-3 skiver flæskesteg, lunt
  • salt
  • rest af flæskestegssauce
  • bearnaise sauce
  • evt. franske kartofler
  1. Rist burgerbollen.
  2. Lun flæskestegen og saucerne.
  3. Bland mayonnaise og sennep sammen og smør under- og overbollen med sennep dressingen.
  4. Kom rødkål på underbollen, skiver af flæskesteg, drys med salt og læs skiver af drueagurk ovenpå.
  5. Saml burgeren og hæld de to saucer udover burgerbollen. (Jeg bruge en dejskraber for at dele saucerne på midten af burgeren).
  6. Server burgeren straks, evt. med franske kartofler til.

Velbekomme.

Bedøm opskift

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman