Risotto med spinat og rejer

Risotto med spinat og rejer

Opskrift på en lidt mere kalorielet udgave af risotto med spinat og rejer. Indeholder ikke smør og parmesanost. Alligevel bliver retten dejlig cremet.


Portioner: 1


INGREDIENSER

330 ml vand, kogt
½ bouillonterning, hønse/grøntsags

10g forårsløg, den grønne de
1 tsk. oliven olie
1 dl risottoris
2 spsk hvidvin
30g spinat, frisk
65g tigerrejser, frosne
2g persille, frisk
1 fed hvidløg
Salt & peber, stødt
Chili flakes
Evt. citronsaft

FREMGANGSMÅDE
  1. Kog vandet og udrør bouillonen heri, så den opløses.
  2. Hak forårsløgene fint.
  3. Kom olien på en varm pande og svits løgene heri. Tilsæt risottoris og lad dem svitse med under omrøring et øjeblik.
  4. Hæld hvidvin ved og lad det koge op. Tilsæt den varme bouillon og rør godt rundt. Skru ned for varmen og lad risene simre i ca. 10-12 min. Rør af og til.
  5. Skyl spinaten og hak den groft. Skyl persillen og hak den fint.
  6. Tjek hvor møre risene er. Er der stadig meget bid, tilsættes mere kogene vand.
  7. Rør spinat og de frosne rejer i risene og varm det igennem.
  8. Smag til med friskkværnet salt og peber, samt hvidløg, chili flakes og evt. citronsaft.
  9. Server risottoen med persille på toppen.

Næringsindhold pr. portion
KCALPROTEINKULHYDRATERFEDT
47520.9g83.4g6.8g
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.